Κύπρος: Δολοφόνησαν ζευγάρι καθηγητών μπροστά στο 11χρονο παιδί τους

Ένα ζευγάρι καθηγητών, 60 και 59 ετών, δολοφονήθηκε γύρω τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του στον Στρόβολο της Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισήλθαν γύρω στη 01.30 στην οικία και δολοφόνησαν με μαχαίρι τους δύο γονείς μπροστά στα μάτια του 11χρονου υιοθετημένου τους παιδιού.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν έδειξαν οποιαδήποτε παραβίαση των εισόδων της οικίας

Τα θύματα βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος στο δάπεδο του υπνοδωματίου τους. Το παιδάκι μπόρεσε να διαφύγει: Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και δεν θα το πείραζαν.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας στη σκηνή έσπευσε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου για εξετάσεις. Η νεκροψία στις σορούς των δύο θυμάτων θα γίνει το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια του στυγερού εγκλήματος.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Στροβόλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος ήταν εργαζόταν σε ιδιωτική σχολή στη Λευκωσία.

 

 

News247.gr