Κωνσταντίνος Κατσαρός: Ανακοίνωση υποψηφιότητας (ανακοινοποίηση)

Η πρόταση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου να ασχοληθώ εκ νέου με την πολιτική στον τόπο μου συμμετέχοντας στο συνδυασμό του είναι για μένα μια τιμητική πρόσκληση – πρόκληση την οποία και αποδέχτηκα.

Από τη στιγμή που πήρα εδώ και χρόνια την μεγάλη απόφαση να ζήσω και να δημιουργήσω την οικογένειά μου στην γενέτειρά μου, έχω επαφή και ζω από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας, έχω τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια αγωνία με όλους τους συμπολίτες μου.

Τα πολλά χρόνια της ασχολίας μου με τα κοινά, έχω μάθει πως οι νίκες έρχονται με αγώνα, με ρεαλιστικές προτάσεις κι όχι με στείρα κριτική, με ψύχραιμες σκέψεις κι όχι με εύκολους αφορισμούς, βήμα βήμα, μεθοδικά και όχι με ερασιτεχνικό ενθουσιασμό. Ρίχνουμε ματιές στο παρελθόν για να διδασκόμαστε από αυτό και έχουμε το βλέμμα στο μέλλον για να σχεδιάζουμε το αύριο των παιδιών μας.

Αυτό τον αγώνα θα δώσω κι εγώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και εύχομαι ο αγώνας να είναι καλός, ελπιδοφόρος για την περιοχή μας και να οδηγήσει σε μια νέα και ακόμη πιο αποτελεσματική θητεία.

Σας καλώ να πορευτούμε μαζί, υποσχόμενος ότι όπως πάντα θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.