Κυρ. Βελόπουλος από Αγρίνιο: “Ο Έλληνας πεινάει, οι πολιτικοί αρχηγοί ζουν μακριά από την κοινωνία-Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν” (φωτό-βίντεο)

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα λίγο μετά από 19:00 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος,  συνοδεία κλιμακίου βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Ο κ. Βελόπουλος μίλησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου-κτήριο πρώην Τραπέζης της Ελλάδος, όπου ανέλυσε τις προτάσεις του κόμματος που ηγείται.

Μίλησε για όλους και για όλα. Από την κήρυξη του πολέμου στην Ρωσία από τον κο Μητσοτάκη, για το δημογραφικό, την παιδεία, την ιστορία, για τα εθνικά θέματα και την στάση της Τουρκίας,  για την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση, για τα προβλήματα που εντόπισε απλά με μια ματιά στο πέρασμά του στην Αιτ/νία, για το πόσο πίσω βρίσκεται αυτός ο τόπος λες και δεν έχει Βουλευτές, δεν ανήκει σε Περιφέρεια και δεν υπάρχουν Δήμαρχοι που να ενδιαφέρονται. Μίλησε για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Αιτωλοακαρνανία που είναι άμεση και που το κράτος δεν βοηθά ώστε να υπάρξει.

Ακολουθούν βίντεο και φυσικά η δήλωσή του στο agrinioreport.com κατά την άφιξή του με το μήνυμα από το Αγρίνιο και από όλη την Ελλάδα: Ο Έλληνας πεινάει και έχει ονοματεπώνυμο αυτό: Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

Please follow and like us: