Κυκλοφόρησε το άλμπουμ των “Andreas Kachrimanis and the Music Travelers” ANTICIPATION

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν όλα εκείνα που φιλόπονα έχει καταγράψει η ακάματη ψυχή που αδιάλειπτα επιθυμεί να εκφραστεί, ψάχνοντας τη θέση που της αξίζει μέσα στον κόσμο. Ίσως ο καλύτερος τρόπος είναι. . . η μουσική.

Προσμένοντας νέες εμπειρίες και με τα πρώτα βήματα του νέου χρόνου, κυκλοφόρησε το άλμπουμ των “Andreas Kachrimanis and the Music Travelers” ANTICIPATION.

Με όχημα τη μουσική, σε ένα μοναδικό ταξίδι ξεκινώντας από τη Μεσόγειο, οι συνταξιδιώτες δείχνουν την προαίρεσή τους. Προσφέρουν με χάρη και χαρακτηριστική λεπτότητα τις ιδιαίτερες στιγμές τους  στα εννιά tracks του πρώτου τους άλμπουμ  ANTICIPATIOΝ.

Με ήχο άλλοτε ανήσυχο, με ρεαλιστική τραχύτητα και άλλοτε ευαίσθητο και πνευματικό, μέσα από τις πολύπλευρες συνθέσεις και τις εκφραστικές κιθάρες του Ανδρέα Καχριμάνη, τις γοητευτικές μελωδίες από το τσέλο του Σταύρου Παργινού και τα εκστατικά κρουστά του Νίκου Νταρίλα, παντρεύοντας παραδόσεις και ακούσματα, η μουσική βρίσκει ξανά τον τρόπο να μιλήσει για να πει όσα δεν λέγονται με λόγια.

 

https://themusictravelers.bandcamp.com/album/anticipation

https://www.themusictravelers.com/

https://www.youtube.com/playlist?list=PLzGfrdEAu0VcDTqduJ_7YnQmdDvFvuU06

http://www.andrekachri.com/