«Κυβίστηση» Ν.Καπραβέλου: «Λάθος ο διαχωρισμός-Πεθαίνουν εμβολιασμένοι – Πότε θα θορυβηθεί η κυβέρνηση;»

Τα «γυρίζει» ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος δηλώνει τώρα ότι πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για τους εμβολιασμένους γιατί πεθαίνουν! 

Ναι, ο Νίκος Καπραβέλος που πριν λίγες ημέρες έλεγε ότι δεν πεθαίνει κανείς εμβολιασμένος και ότι υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις κάποιων εμβολιασμένων που νοσηλεύτηκαν. Ναι, ο Νίκος Καπραβέλος που ζητούσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους. 

Άρα, για να λέει ο Νίκος Καπραβέλος ότι πεθαίνουν και διασωληνώνονται πλήρως εμβολιασμένοι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. 

«Θα δούμε ασθενείς διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ν.Καπραβέλος υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν αυστηρά μέτρα, που θα αφορούν τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους ανεμβολίαστους, ενώ ζήτησε να αλλάξει το πρωτόκολλο 50%+1 στα σχολεία. «Αυτός ο μύθος πρέπει να τελειώνει. Είναι λάθος να διακρίνουμε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους τη στιγμή που 10% και το 20% των εισαγωγών μας των θανάτων είναι πλήρως εμβολιασμένοι» σημείωσε.

«Η πανδημία έχει ξεφύγει» σημείωσε επίσης ο Ν.Καπραβέλος και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί η κυβέρνηση να πατάει σε δύο άλογα. Δεν μπορεί να επιλέγει μια στρατηγική που λέει “θα επιτρέψω την έξαρση της πανδημίας” και από την άλλη μεριά να μην παίρνει μέτρα δρακόντεια να περιορίσει την έξαρση της πανδημίας. Θα χρεωθεί πολλούς θανάτους» σημείωσε.

 

 

pronews.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.