Κουρουμπλής-Κουβέλης-Μυλόπουλος μίλησαν στο Αγρίνιο για «Το τέλος των Μνημονίων: Αριστερά-Προοδευτική Διακυβέρνηση»(φωτό-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 20:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου η προγραμματισμένη εκδήλωση της ΕΚΙΕΑ με θέμα «Το τέλος των Μνημονίων: Αριστερά – Προοδευτική Διακυβέρνηση».

Αναδρομές στην πολιτική πορεία του τόπου αλλά και στην πολιτική πορεία του καθενός από τους ομιλιτές, αναφορά  στα κρίσιμα σημεία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στο όραμα και στην συνέχεια αυτής της Κυβέρνησης, στα λάθη και στα προβλήματα που δημιούργησαν οι συντηρητικές παρατάξεις, σε συντάξεις, Μακεδονικό και εξωτερική πολιτική, ήταν τα σημεία στα οποία στάθηκαν αναφέρθηκαν και ανέλυσαν οι ομιλιτές της εκδήλωσης που ήταν οι:
Φώτης Κουβέλης αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής της ΕΚΙΕΑ, , ο Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος και ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τόσο ο κ. Κουβέλης όσο και ο κ.Κουρουμπλής  αρκετές φορές κατά την τοποθέτησή τους αναφέρθηκαν με θερμά λόγια και γεμάτα υποστήριξη στο πρωθυπουργό και στην κυβερνητική του πολιτική.

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στα παρακάτω βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.