/>

Κοντά στους πυρόπληκτους της Αρλας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Κοντά στους κατοίκους της Αρλας που δοκιμάστηκαν χθες το βράδυ από το τεράστιο πύρινο μέτωπο  που δημιουργήθηκε στη Δυτική Αχαΐα, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

ΔΤ - 2017.09.12 (7) - PIC01

Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με πυροσβέστες, που παρέμεναν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις και τους συνεχάρη για την επιτυχή μάχη που έδωσαν με τις φλόγες.

ΔΤ - 2017.09.12 (7) - PIC03Ακόμη βρέθηκε με κατοίκους με τους οποίους συζήτησε τους τρόπους αντιμετώπισης  της κατάστασης , ενώ τους ενημέρωσε πως από χθες το βράδυ έχει  ζητηθεί να κηρυχθεί ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου άμεσα να προωθηθούν οι τυχόν αποζημιώσεις που πρέπει να δοθούν.

Να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο Απόστολος Κατσιφάρας μετέβη στην περιοχή και παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη της κρίσιμης κατάστασης, ενώ ενημερωνόταν συνεχώς από την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

EmailEmail
PrintPrint