Κλεισούρα Αιτ/νίας: Νεκρός ο 44χρονος που ανασύρθηκε από δύσβατο σημείο

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση για την ανάσυρση ενός 44χρονου με καταγωγή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Κλεισούρα της Αιτωλοακαρνανίας(μεταξύ Φραγκουλέικων & Ελληνικών).

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός,  ενώ η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί χθες Κυριακή στην Αστυνομία, όταν οι οικείοι του δεν είχαν κανένα σημείο ζωής από εκείνον και οι ώρες περνούσαν.

Ο άτυχος 44χρονος ήταν υπάλληλος του Δήμου Αγρινίου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται προσδιοριστούν μετά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής της σορού του 44χρονου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν μία ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και 13 ακόμη πυροσβέστες με έξι οχήματα.

 

Σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανάσυρση ατόμου από δύσβατο σημείο στην περιοχή Κλεισούρα Αιτωλοακαρνανίας. Επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης Ε.Μ.Α.Κ

Πυροσβεστικό Σώμα

Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο στην περιοχή Κλεισούρα Αιτωλοακαρνανίας και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. ΑΜΠΕ.

 

Please follow and like us: