Κλείνουν τα Κέντρα Νεοσύλλεκτων σε Ρόδο και Κω και τοπικοί παράγοντες μιλούν για «αποστρατιωτικοποίηση»

Η απόφαση είναι οριστική και προκαλεί αντιδράσεις. Τα κέντρα όπου παρουσιάζονταν νεοσύλλεκτοι σε Ρόδο και Κω κλείνουν και τοπικοί παράγοντες συνδέουν την απόφαση με τη φημολογούμενη αποστρατιωτικοποίηση.

Στην κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι με όσα έχουν κάνει στα νησιά από τον πόλεμο της Ουκρανίας και μετά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας. Κυρίως για τις προθέσεις της. Απέσυραν τα BMP-1 και ΔΕΝ τα αντικατέστησαν. Είπαν ξεδιάντροπα ψέματα μέσω επισήμων δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ένα BMP-1 θα φεύγει κι ένα Marder θα έρχεται»! Οι κάτοικοι διαπίστωσαν το ψέμα στην πράξη.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι πετάνε στα σκουπίδια όλα τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την αντικατάσταση τους!

Πως να μην είναι καχύποπτοι κάτοικοι και τοπικοί παράγοντες όταν ακούνε για κλείσιμο στρατοπέδων; Αντί να ενισχύουμε τα νησιά με δυνάμεις εμείς αποσύρουμε;

Τι θα κάνουμε αν προκύψει δύσκολη κατάσταση; Θα πάει ο κ.Φλώρος με τα …αμφίβια να σώσει τα νησιά;

 

militaire.gr

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: