Κλείνει το ημερήσιο φύλλο της «Αυγής»

Την απόφαση έλαβαν το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ και το ΔΣ της εκδοτικής εταιρείας, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους.

Αναστέλλεται άμεσα το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή». Την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβαν το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ και το διοικητικό συμβούλιο της εκδοτικής εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, διακόπτεται από σήμερα η ημερήσια έκδοση της εφημερίδας «Αυγή», όπως ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε η αναφορά πως δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις και πως η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο εξορθολογισμού της λειτουργίας των ΜΜΕ που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, το σταθμό Στο Κόκκινο και την εφημερίδα «Αυγή».

Η προηγούμενη απόπειρα να κλείσει το ημερήσιο φύλλο είχε γίνει το 2022, αλλά σταμάτησε μετά από κινητοποιήσεις των εργαζομένων και παρεμβάσεις των στελεχών του κόμματος, της περιόδου εκείνης.

 

kathimerini.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.