Κλέφτρα… ετών 5 άρπαξε 2.400 ευρώ

Το χαριτωμένο κοριτσάκι του, ηλικίας μόλις πέντε ετών, χρησιμοποίησε ένα ζευγάρι Βουλγάρων υπηκόων προκειμένου να κλέψει χρήματα από εστιατόριο στην Κοιλάδα των Τεμπών, στην περιοχή των παλιών διοδίων.
1770749
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους βλέποντας το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, το οποίο αποκάλυπτε ότι η «δράστιδα» μιας κλοπής που έγινε μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων δεν ήταν άλλη από το μικρό κοριτσάκι, που μέσα σε ένα λεπτό έκλεψε τσαντάκι το οποίο περιείχε 2.400 ευρώ.

Το ανδρόγυνο οδηγήθηκε τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο και καταδικάσθηκε με ποινή φυλάκισης, καθώς δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο, μεταξύ άλλων, για το τι απέγινε το κλεμμένο τσανάκι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, το ζευγάρι των Βούλγαρων, ηλικίας 38 και 29 ετών αντίστοιχα, βρέθηκε στο εστιατόριο 48χρονου Λαρισαίου στα Τέμπη. «Είχαν έρθει και την προηγούμενη ημέρα» σημειώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου περιγράφοντας το περιστατικό «ενώ τη μέρα της κλοπής είχαν μαζί τους ένα ακόμη παιδί. Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία γιατί λόγω του Δεκαπενταύγουστου είχαμε κίνηση. Μάλιστα κάποια στιγμή σκέφθηκα, επειδή το κοριτσάκι πήγαινε συνέχεια στα γλυκίσματα, να του δώσουμε κάτι να φάει».

«Έμπαιναν και έβγαιναν διαρκώς στο μαγαζί, αγοράζοντας τη μια νερό την άλλη αναψυκτικό, παριστάνοντας δηλαδή τους πελάτες προφανώς για να ελέγξουν τον χώρο. Η μητέρα του κοριτσιού, θέλησε να ψωνίσει κάτι και πήγε στο ταμείο. Την ίδια ώρα που βγήκε η υπάλληλος από τον χώρο των εργαζομένων, μαζί της “χάθηκε” και ένα τσαντάκι που περιείχε 2.400 ευρώ, τα οποία προορίζονταν για τις υποχρεώσεις του μαγαζιού σε προμηθευτές αλλά και προσωπικά αντικείμενα», υπογραμμίζει.

«Όταν διαπιστώσαμε την κλοπή ενημερώσαμε αμέσως της ΕΛ.ΑΣ. και κοιτάζοντας το βίντεο από την κάμερα του καταστήματος είδαμε το μικρό κοριτσάκι να μπαίνει στο χώρο των εργαζομένων και να βγαίνει τρέχοντας κρατώντας την κλεμμένη τσάντα. Ο πατέρας περίμενε έξω από το μαγαζί, μάνα και κόρη έφυγαν μαζί του, για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα. Δυστυχώς για εμάς, δεν είχαν μαζί τους τα χρήματα, τα οποία μάλλον τα χάσαμε. Φεύγοντας μάλλον θα τα έδωσαν σε κάποιον συνεργό τους. Μάλιστα στην αστυνομία είπαμε πως ήταν ένα ζευγάρι με δυο κοριτσάκια. Στη συνέχεια μάθαμε πως συνελήφθησαν αλλά μαζί τους μας είπαν ότι είχαν μόνο ένα κοριτσάκι», καταλήγει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία., η κλοπή σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και το ζευγάρι, μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη δυο ώρες αργότερα, στο ύψος του Αλμυρού. Ωστόσο, στην κατοχή των δυο συλληφθέντων δεν βρέθηκε ούτε το κλεμμένο τσαντάκι, ούτε τα κλεμμένα χρήματα, παρά μόνο 190 ευρώ.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Ελευθερία

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.