Καταδίωξη στην Ιόνια για μεταφορά χασίς-Είκοσι κιλά χασίς θα έριχναν στην αγορά της Αθήνας

Περισσότερα από 20 κιλά ήταν τελικά η ποσότητα του χασίς που μετέφεραν οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν χθες το βράδυ μετά από καταδίωξη στην Ιόνια Οδό.

34257687640d1f28de765b622d560ef2_L

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αιτωλίας κατάφεραν να βάλουν  τέλος στο ταξίδι των ναρκωτικών που σύμφωνα με πληροφορίες είχε αφετηρία την Αλβανία και προορισμό την Αθήνα. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Δυο άτομα συνελήφθησαν πριν από λίγο μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αιτωλίας  τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετέφεραν ποσότητα χασίς.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα σε ένα όχημα για έλεγχο στην Ιόνια Οδό λίγο μετά τα διόδια του Αγγελοκάστρου, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο και  οι δυο επιβαίνοντες προσπάθησαν να ξεφύγουν μέσω κάποιων χωματόδρομων.

Ακολούθησε  καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν το όχημα και να συλλάβουν τους δυο επιβαίνοντες που είναι ένας Αλβανός και ένας Έλληνας.  Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κάποια δέματα τα οποία περιέχουν χασίς, η ποσότητα του οποίου εικάζεται ότι είναι αρκετά μεγάλη.

 

 

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ/aixmi-news.gr