/>

Και τώρα δεκάρι και φορ!

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναιτωλικό. Δεν είναι τυχαίο που οι δύο από τις τρεις μεταγραφές του έως τώρα είναι μεσοαμυντικοί.

kopo

Με Ντάνι Μπεχαράνο και Μάκο, τα καναρίνια δυνάμωσαν πολύ στον συγκεκριμένο χώρο και οι επόμενες κινήσεις τους αφορούν πλέον την ενίσχυση του μεσοεπιθετικού τομέα. Ένα «δεκάρι» και ένας φορ, θα έρθουν στην ομάδα. Και είναι ξεκάθαρο απ” όσα λέχθηκαν στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι όλη η προσπάθεια στρέφεται στην απόκτηση ιδιαίτερα ποιοτικών παικτών. Ουσιαστικά ειπώθηκε ότι θα είναι από την αγορά του εξωτερικού, αφού εντός των συνόρων δεν υπάρχουν παίκτες που να καλύπτουν τα στάνταρ που μπήκαν.

Με ένα δεκάρι που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Μαρτίνες και έναν ικανό φορ που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, κλείνουν οι σημαντικές «τρύπες» της ενδεκάδας. Σ” όλες τις άλλες θέσεις υπάρχει τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής αξίας. Έτσι από κει και πέρα οι μεταγραφές θα αφορούν εναλλακτικές λύσεις. Και υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά για να δυναμώσει ο Παναιτωλικός όσο χρειάζεται για να υλοποιήσει τους στόχους που τόσο ξεκάθαρα μπήκαν από τον πρόεδρο και τον προπονητή.

agrinio-sports.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EmailEmail
PrintPrint