Καθήλωσαν οι χθεσινές ερμηνείες για το Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου(φωτό-βίντεο)

Η » Ερωφίλη» του Γ. Χορτάτση με τη Βάσια Βλάχου για τη Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΑ, το «Εκτός Ύλης» του Κ. Λειμονη με τον Γιάννη Χριστογιάννη για την Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα ΘΕΑΤΡοPolice και «Η Τσάντα» του Κώστα Κακαβιά με τον Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο για το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου ανέβηκαν χθες το βράδυ στην θεατρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και απέσπασαν τόσο θερμό χειροκρότημα όσο και κριτικές στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών.

Τρία εντελώς διαφορετικοί μονόλογοι βασισμένοι όμως στο συναίσθημα, την ειλικρίνεια, τον ανθρωπισμό και την αξιοπρέπεια. Κέρδισαν το κοινό τόσο η σκηνοθετική ματιά όσο και η απόδοση των ερασιτεχνών ηθοποιών που καταχειροκροτήθηκαν.

Οι δύο πρώτοι μονόλογοι ανέβηκαν σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση και ο τρίτος σε σκηνοθεσία Γιάννη Σταμπέλου.

Να σημειώσουμε πως η τελετή λήξης του 4ου Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Μπράβο σε όλους σας . . . οι καλύτερες και πιο δημιουργικές ευχές από το agrinioreport.com σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας!!!

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: