Καβάλα: Έκλεψαν τρεις τόνους ελιές από χωράφι

Αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε  την Τετάρτη (15/11) ελαιοπαραγωγός στην Καβάλα καθώς άγνωστοι έκλεψαν τρεις τόνους λάδι.  

Όταν πήγε στον ελαιώνα του, όπως αναφέρει η proininews.gr, είδε ότι από αρκετά δέντρα έλειπε ο καρπός!

Η κλοπή έγινε το απόγευμα της Τρίτης ή το βράδυ όταν στο χώρο δεν υπήρχε κανείς.

Όπως ανέφερε ο παραγωγός: «Τα δέντρα είναι ιδιοκτησίας μου. Η περιοχή δεν είναι κοντά σε σπίτια, ούτε κοντά στον κεντρικό δρόμο. Βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου από την παλιά εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης. Στον κάμπο».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Το γεγονός το ανέφερα ήδη στην αστυνομία. Θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων. Ενημέρωσα και τα ελαιοτριβεία της περιοχής. Να ξέρουν αν τους φέρουν ελιές, μήπως είναι αυτές που κλάπηκαν. Υπολογίζω τη ζημιά 400-450 κιλά λάδι. Δηλαδή ζημιά οικονομική 2.500 με 3.000 ευρώ».

Η κατοκόρυφη αύξηση της τιμής του ελαιολάδου έχει αυξήσει τα κρούσματα κλοπών σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα σε κάποιες περιοχές να λαμβάνουν μέτρα βάζοντας ακόμη και τσιπ στα δέντρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: