Κίνηση προσφοράς και αγάπης . . .με την προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών

«Όσο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον διπλανό τους θα υπάρχει και η ελπίδα ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος.»

Ήταν το πρώτο που σκεφθήκαμε μετά την συνάντηση που είχαμε για συμμετοχή με τον όποιο τρόπο σε μια κίνηση αγάπης και προσφοράς.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν πληροφορηθήκαμε για μια απλή αλλά πολύ σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από ένα και μόνο άτομο και αφορά την συγκέντρωση διαφόρων ειδών ανάγκης για παιδιά.

Πρόκειται για ένα ορφανοτροφείο του βρίσκεται κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων(για λόγους ευνόητους δεν το αναφέρουμε) και η ευαισθητοποίηση αυτή ξεκίνησε μετά από κάποια επίσκεψη στο σημείο, του ανθρώπου που θέλησε να βρίσκεται από εκείνη την στιγμή δίπλα στα παιδιά αυτά.

Οι ανάγκες σε κάθε σημείο της Ελλάδος, όπου στεγάζεται ορφανοτροφείο, πράγματι είναι μεγάλες. Στο εν λόγω λοιπόν φιλοξενούνταν 60 παιδιά και φέτος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα ξεπεράσουν τα 70.

Οι ανάγκες είναι ιδιαίτερες σε είδη:

γραφικής ύλης, σχολικών ειδών, χαρτικών γενικότερα, κάλστες/καλτσόν,εσώρουχα και φόρμες.

Οι ηλικίες των παιδιών ξεκινούν από τα νήπια έως και την τρίτη τάξη του Λυκείου.

Όσοι θέλετε να προσφέρεται ακόμη και το πιο ελάχιστο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω τηλέφωνο:

698 89 94 720 και στην κα Χαρά.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το agrinioreport.com   emai: info@agrinioreport.com  6948278363

Όλα τα πράγματα θα μεταφερθούν και θα φτάσουν στο ορφανοτροφείο το επόμενο Σαβ/κο .

Φυσικά θα υπάρξει φωτογραφικό υλικό και ενημέρωση κατά την παράδοση όλων των ειδών που θα έχουν συγκεντρωθεί, εντός του ορφανοτροφείου.

 

Η όποια προσφορά δεχτή , μιας και . . .

Όσο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον διπλανό τους θα υπάρχει και η ελπίδα ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος !!!