Κάποιος να εξηγήσει στην γιαγιά πως δεν βρίσκεται σε χωριό. . .(φωτό-βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 21:30 στην περιμετρική οδό Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου.

Αφορμή ένα ζώο και συγκεκριμένα πρόβατο το οποίο έγινε η αιτία για το τροχαίο που ευτυχώς περιορίστηκε στις υλικές ζημιές του Ι.Χ επιβατικού αυτοκινήτου που το παρέσυρε και στον θάνατο του ζώου. Το συμβάν φυσικά καταγράφηκε από την Τροχαία Αγρινίου.

Κάποιοι μάλλον τα αντίκρισαν για πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες, εμείς καταγράψαμε την ύπαρξη τους και καταγράψαμε τον φόβο μας για τυχόν ατύχημα από το 2018 και μάλιστα μπορείτε να το δείτε εδώ στο ρεπορτάζ 

Αγρίνιο: Μια εικόνα χίλιες λέξης . . . με την φύση να κερδίζει το χαμένο της έδαφος(φωτό-βίντεο)

Το άσχημο είναι πως κανείς δεν κατάφερε κάτι ου τε καν η αστυνομία ώστε η συγκεκριμένη γυναίκα που έχει στην κατοχή της τα πρόβατα να μην τα αφήνει ελεύθερα σε όποιο σημείο της πόλης και μάλιστα με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση. Για να μην υπάρξει καμία παρανόηση δεν μίλησε κανείς για μη βόσκηση των ζωντανών, αλλά όχι εντός πόλης. Πολλοί ασχολούνται με την κτηνοτροφία αλλά δεν τα αφήνουν και όπου πάνε.

Δείτε τι απαντά η ίδια σε ερωτήσεις πολίτη που την βρήκε σήμερα το πρωί λίγες ώρες μετά το τροχαίο.

Επίσης όπως βλέπετε και στην φωτό , το πρόβατο παράμεινε στο ίδιο σημείο μέχρι σήμερα το πρωί όπου το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου το απομάκρυνε πριν βρομίσει όλη η περιοχή. . .

Βέβαια τα πιο επικίνδυνα δυστυχώς δεν είναι τα τετράποδα ζωντανά που ξεχύνονται στους δρόμους αλλά καλό είναι να τα προσέχουμε όλα. . .

 

Ευχαριστούμε τον πολίτη κάτοικο πόλης Αγρινίου για την παραχώρηση του βίντεο.