Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 3/6/2020-«Ήμουν κι εγώ εκεί. Με το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩ» 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Παρακαλούμε πολύ όπως βρείτε συνημμένο Δελτίο Τύπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3/6), όπου Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», πραγματοποίησαν μία συμβολική ποδηλατάδα από την πλατεία Κοτζιά μέχρι τον Εθνικό Κήπο.

Το ποδήλατο αποτελεί έναν σημαντικό εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης που συμβάλλει σε πιο φιλικές και βιώσιμες πόλεις, εφόσον όμως τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας στο δρόμο.

Ευελπιστούμε στη δημοσίευσή του στον κοινό μας στόχο της ευαισθητοποίησης κοινού και φορέων στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης των τροχαίων συγκρούσεων και της προστασίας της ζωής στο δρόμο.

Συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό

Φωτογραφία 1: Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. κα Δανέλλη-Μυλωνά στο σταθμό ενημέρωσης του Ινστιτούτου μαζί με τον ΓΓ  του Δήμου Αθηναίων κ. Αλέξανδρο Τσιατσιάμη, τη Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών ΚΕΔΕ, κα Μαρία Σρέτσκοβιτς, την Προϊσταμένη Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου Αθηναίων, κα Γραμματική Παπάζογλου, και την κα Κική Τηλεμάχου στέλεχος του Ι.Ο.ΑΣ..

Φωτογραφία 2: Η κα Δανέλλη-Μυλωνά ενημερώνει στο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με έντυπο του Ι.Ο.ΑΣ για την ορθή χρήση του ποδηλάτου.

Φωτογραφία 3: Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο  Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, η  Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., κα Δανέλλη-Μυλωνά και η κα Κική Τηλεμάχου στέλεχος του Ι.Ο.ΑΣ..

Φωτογραφία 4: Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης ενημερώνεται για τα προγράμματα ασφαλούς ποδηλασίας του Ι.Ο.ΑΣ. στο σταθμό ενημέρωσης του Ινστιτούτου.

 

 

Please follow and like us: