-->

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Η πιο σημαντική διαδρομή της ημέρας

Έναρξη σχολικής χρονιάς.

 

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αυτές τις μέρες εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο ξεκινούν τη σημαντικότερη διαδρομή τους – τη διαδρομή προς το σχολείο. . . Για πολλά από αυτά όμως η μετακίνησή τους κρύβει αρκετούς κινδύνους: δρόμοι στους οποίους κινούνται οχήματα με υπερβολική ταχύτητα, δρόμοι χωρίς ασφαλείς διαβάσεις πεζών, στενά ή ανύπαρκτα πεζοδρόμια και ποδηλατοδρόμοι.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», του Mέλους της Συμμαχίας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ και της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, ετοιμάσαμε ένα χρήσιμο οδηγό με συμβουλές για τις ασφαλείς διαδρομές των μαθητών προς και από το σχολείο.

Σας παρακαλούμε πολύ όπως προωθήσετε όπου κρίνετε απαραίτητο το εν λόγω αρχείο με θέμα “Η πιο σημαντική διαδρομή της ημέρας | Έναρξη σχολικής χρονιάς»,  με στόχο να δώσουμε στα παιδιά, τους εφήβους και τους νέους γενικότερα, τα εφόδια και τα εργαλεία για να γίνουν υπεύθυνοι οδηγοί και υπεύθυνοι πολίτες.

Οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

Please follow and like us: