Ιωάννινα: Σφοδρή χαλαζόπτωση-Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό(φωτό-βίντεο)

Σφοδρή χαλαζόπτωση συνοδευόμενη από ισχυρούς ανέμους και κεραυνική δραστηριότητα έπληξε λίγο μετά τις 15:00 το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ,δυσχεραίνοντας  πολύ  την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων .

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας   στην Εγνατία Οδό   στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Ιωάννινα στο ύψος της σήραγγας Λορέντζου Μαβίλη ,καθώς οι οδηγοί   σταμάτησαν τα οχήματά τους λόγω της     ισχυρής  καταιγίδας.H κυκλοφορία πλέον διεξάγεται κανονικά .

Πρόβλημα στην κυκλοφορία   των οχημάτων  έχει αναφερθεί  και στην πόλη των Ιωαννίνων  στο ύψος του αεροδρομίου    λόγω συσσωρευμένων υδάτων .Στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία και η Π.Υ .
Αρκετές είναι οι κλήσεις που έχει δεχτεί η Πυροσβεστική για προβλήματα σε οικίες και καταστήματα ενώ προβλήματα  έχουν αναφερθεί σε καλλιέργειες στις Λογγάδες ,το Δροσοχώρι ,την Καστρίτσα και τη Βασιλική .

 

 

                                                                      Αεροδρόμιο

 

Η χαλαζόπτωση     έχει σταματήσει η βροχόπτωση ωστόσο συνεχίζεται .

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: