ΙΧ κατρακύλησε σε γκρεμό στον Προυσσό-Επιχείρηση απεγκλωβισμού της οδηγού (φωτό)

ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων, κατρακύλησε σε απόκρυμνο σημείο και σταμάτησε σε δέντρο, λίγο πριν κατρακυλήσει στον τεράστιο γκρεμό, στον συνοικισμό Μπαλτέικα, όπου και διέμενε, λίγο πριν το μοναστήρι του Προυσσού.

Το ατύχημα συνέβη το πρωί αλλά κανείς από τους συγχωριανούς της ή τους διερχόμενους οδηγούς, δεν είχε καταλάβει, τι είχε συμβεί.

Η οδηγός που είχε τις αισθήσεις της, ήταν εγκλωβισμένη στο όχημα και πατούσε συνεχώς την κόρνα του αυτοκινήτου.

Τελικά, για καλή της τύχη την άκουσε ο πρόεδρος του χωριού, το μεσημέρι και ενημέρωσε την πυροσβεστική, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Άμεσα έσπευσαν 3 οχήματα της ΠΥ Καρπενησίου και 8 άνδρες που κατάφεραν να βγάλουν την γυναίκα από το όχημα, αφού έσπασαν το μπαμπρίζ, μιας και το όχημα ήταν αναποδογυρισμένο.

Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν αρκετά μέτρα το φορείο του ΕΚΑΒ από το ασθενοφόρο, μέχρι να καταφέρουν να προσεγγίσουν το σημείο με το όχημα και την εγκλωβισμένη γυναίκα.

Άμεσα η οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όχημα πήρε τόσες πολλές τούμπες, πέφτοντας από το σημείο του συνοικισμού, που θεωρείται θαύμα πως βγήκε ζωντανή, η οδηγός από αυτό.

φωτό: Β.Παπαμίχου

Με στοιχεία και πληροφορίες από tvstar.gr