Θ. Παπαθανάσης: Δεν κλείνει το γραφείο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο-Συνεχίζεται η κατάθεση των εγγράφων των φαρμακοποιών κανονικά

Το agrinioreport.com επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κο Θανάση Παπαθανάση για το πολύ σημαντικό θέμα των τελευταίων ημερών, το κλείσιμο του αποκεντρωμένου γραφείου του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο που έχει ανησυχήσει τόσο ασθενείς όσο και φαρμακοποιούς.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κο Παπαθανάση, μετά από επικοινωνία του με την κα Θ. Καρποδίνη  Διοικήτρια του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ,) μας δήλωσε:

“Το αποκεντρωμένο γραφείο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο συνεχίζει την λειτουργία του ως έχει μέχρι σήμερα. Έτσι οι φαρμακοποιοί του Αγρινίου και των περιχώρων θα συνεχίσουν να καταθέτουν κανονικά τα έγγραφά τους με υποβολή των λογαριασμών τους στο αποκεντρωμένο γραφείο στο Αγρίνιο όπως έπρατταν μέχρι και τώρα. Δεν αλλάζει επίσης κάτι και στην μέχρι σήμερα εξυπηρέτηση των πολιτών.”

 

Please follow and like us: