Θολό το τοπίο της συμφωνίας για Ιόνια Οδό και Ε65

Ερωτηματικά προκύπτουν από τη συμφωνία για την Ιόνια και Κεντρική Οδό που έκανε το Υπουργείο Υποδομών, λόγω εκλογών.

722edf1e3847abde3cc94ac1da84dd5f_LΌπως αναφέρει ο Νίκος Καραγιάννης στις  ypodomes.com, η συμφωνία αν και διαφημίστηκε αρκετά δίνοντας ανάσα στα 2 εργα δεν εμφανίστηκε ποτέ ως επίσημο έγγραφο στο Διαύγεια.
Αυτό σημαίνει ότι η συμφωνία έμεινε σε προφορικό επίπεδο με την υπόσχεση ότι θα υλοποιηθεί εφόσον η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών παραμείνει η ίδια και μετά τις εκλογές.

Το αμφίρροπο αποτέλεσμα και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις όμως δείχνουν ότι το ντέρμπι που προβλέπεται μπορεί να προκαλέσει καραμπόλες στη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης άρα και του νέου Υπουργού.

Η δυσκολία τήρησης της συμφωνίας του Αυγούστου εξάλλου καταγράφηκε και στην τελευταία συνέντευξη τύπου του πρώην αν.Υπουργού όπου επί της ουσίας παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει έγγραφη συμφωνία που να δεσμεύει και τον παραχωρησιούχο στην τήρηση των συμφωνηθέντων.

Όπως είχε αναφέρει η συμφωνία θα καταγραφόταν εν καιρό κομμάτι-κομμάτι χωρίς κάτι χειροπιαστό.

Από την πλευρά του παραχωρησιούχου στους 2 οδικούς άξονες η  μή τήρηση της συμφωνίας τον φέρνει ξανά ένα βήμα πίσω μαζί με τους υπόλοιπους.

Το βέβαιο είναι ότι για να τηρηθεί στο ακέραιο μία τέτοια συμφωνία θα πρέπει να δούμε στην ίδια θέση τον κο Σπίρτζη στη νέα Κυβέρνηση. Αν αυτό συμβεί θα το μάθουμε εντός λίγων ημερών..

Τα σχόλια είναι κλειστά.