Θάνατος 14χρονου: Τι λένε πηγές της Ασφάλειας στο ethnos.gr για το bullying στο σχολείο και το blackout challenge στο TikTok

«Δεν υπάρχει για την ώρα στοιχείο  που να συνδέει την αυτοκτονία του 14χρονου με κάποια πρόκληση μέσω του Διαδικτύου», τονίζουν στο ethnos.gr πηγές της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τα ερωτήματα για τον λόγο που οδήγησαν τον έφηβο Μάκη στο να δώσει τέλος στη ζωή του είναι πολλά και έως τώρα αναπάντητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο πατέρας και η μητέρα όσο και ο αδελφός του παιδιού δε φέρονται να ανέφεραν το οτιδήποτε στους αστυνομικούς για το Tik Tok, αλλά και ύποπτες κινήσεις και επαφές μέσω Διαδικτύου.

«Αν υπάρχουν ένοχοι που οδήγησαν το παιδί στην αυτοχειρία, θα βρεθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»

«Από τα στοιχεία που έχουμε έως τώρα το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για κίνηση απελπισίας ως αποτέλεσμα ακραίου σχολικού εκφοβισμού που φέρεται να βίωνε ο 14χρονος. Όλα, όμως, θα τα ερευνήσουμε και, αν υπάρχουν ένοχοι που οδήγησαν το παιδί στην αυτοχειρία, θα βρεθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Η έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άλλωστε, έχει ήδη ανοίξει και το κινητό, αλλά και τα προφίλ του 14χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στους λόγους που έφεραν τον έφηβο στο να προχωρήσει στην απονενοημένο διάβημα. «Τα πάντα θα τα εξετάσουμε. Τις επαφές που είχε, τις συνομιλίες με διάφορα άτομα, τις αναζητήσεις και όποιο άλλο στοιχείο, όπως βίντεο, που ενδέχεται να βοηθήσει στις έρευνες. Θα γίνει κανονική σάρωση στα πάντα», λένε αρμόδιοι αστυνομικοί.

 

ethnos.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: