Η πρώτη νίκη του Β.Πούτιν στο Ντονμπάς: Οι ρωσικές δυνάμεις έφτασαν στα διοικητικά σύνορα του Λουγκάνσκ – Η Ουκρανία χάνει την περιφέρεια!

Έχουν καταρρεύσει οι Ουκρανοί στην περιοχή.

H πρώτη νίκη για τον Β.Πούτιν και την Μόσχα στο Ντονμπάς είναι γεγονός: Οι ρωσικές δυνάμεις στην πόλη Ποπάσναγια, διέσπασαν περαιτέρω την ουκρανική άμυνα σε βάθος και έφτασαν στα διοικητικά σύνορα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ. 

Αυτό σημαίνει πως επετεύχθη ο ένας στόχος για τους Ρώσους. Πλέον οι ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις θα κινηθούν για την πλήρη κατάληψη των εδαφών της περιφέρειας του Λουγκάνσκ μέσα στα “ιστορικά τους σύνορα”.

Απομένουν οι δύο περιοχές, Lisichansk και Severodonetsk, και η Ουκρανία χάνει την Περιφέρεια Λουγκάνσκ ολοκληρωτικά. Οι περιοχές αυτές αναμένεται να τεθούν σύντομα υπό ρωσικό έλεγχο βάση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο έδαφος.

Το κλίμα είναι πανηγυρικό στην Μόσχα και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις των αναλυτών και εμπειρογνωμόνων καθώς πιστεύουν πως οι η ουκρανική άμυνα στην περιοχή βρίσκεται υπό κατάρρευση.

“Φτάσαμε στα Διοικητικά σύνορα του Λουγκάνσκ”

Oι ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις έσπασαν τις αμυντικές γραμμές των Ουκρανών και προχώρησαν περαιτέρω στην Ποπάσναγια φτάνοντας στα διοικητικά σύνορα της “Δημοκρατίας” του Λουγκάνσκ.

“Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ρωσικές δυνάμεις μαζί με δυνάμεις του Λουγκάνσκ διέρρηξαν την άμυνα του εχθρού σε βάθος και έφτασαν στα διοικητικά σύνορα της πρώην περιοχής Λουγκάνσκ της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια των μαχών, σκοτώθηκαν έως και 120 άτομα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και καταστράφηκαν 13 τεθωρακισμένα και 12 οχήματα.

Η πόλη Ποπάσνα, όπου διεξάγονταν σφοδρές μάχες ως πρότινος, «εκκαθαρίστηκε» από τις ουκρανικές δυνάμεις” αναφέρουν ρωσικές στρατιωτικές πηγές.

 

 

warnews247.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: