Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: Ο πρωταθλητής της “τάπας” και η. . .χαμένη ταμπακιέρα

Κύριε Καραπάνο

Ο πανικός που σε έχει περιβάλει είναι προφανής αφ’ ενός και αφ’ ετέρου κακός σύμβουλος. Σου υπενθυμίζω εκ νέου ότι η νέα παράταξη στην οποία συμμετέχω «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Παντελή Σκαρμούτσο, είναι πλέον εδώ, έχει τη δική της αυτόνομη πορεία, θα καταγράψει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και δεν εξαρτάται από κανέναν, ούτε από εσάς, ούτε από τον κ. Λύρο.

Σταματήστε λοιπόν να συνδέετε γεγονότα άσχετα μεταξύ τους, καθότι η δική σας ασυναρτησία λόγων και έργων δεν έχει προηγούμενο!

Το ότι για μια ακόμη φορά ασχολείσαι με απαράδεκτο τρόπο με την διοίκηση στο Νοσοκομείο και εσχάτως με την οικονομική του διαχείριση, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια… Άραγε με τι να ασχοληθείς πλέον; Με τα δικά σου “ανδραγαθήματα” δεν ασχολείται κανείς.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το να πληρωθεί ένας ανάδοχος – μετά από δημοπρασία – και μάλιστα για την θέρμανση του Νοσοκομείου, είναι το πλέον νόμιμο και φυσιολογικό. Εσείς μπορείτε να μας πείτε πόσες φορές έχετε αφήσει το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο χωρίς θέρμανση, με αποτέλεσμα να ξεπαγιάζουν, όχι μόνο οι δημότες, αλλά και ξένοι προσκεκλημένοι – ομιλητές σε πάμπολλες εκδηλώσεις;

Σας προσκαλώ λοιπόν να στείλετε τους “επιτελάρχες” σας να μας κάνουν οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο ΤΩΡΑ! Εξάλλου έχουν πλούσια εμπειρία, καθότι είναι μετρ του είδους στο να κόβουν τιμολόγια, είτε είναι αλατισμένα είτε ανάλατα…

Επειδή όμως εκτός από τα “παπαγαλάκια” σου, βγήκες πλέον και επίσημα, εσύ ο ίδιος, ως κοινός ψεύτης και συκοφάντης, προς την τοπική κοινωνία, λέγοντας ότι λαμβάνω αντιμισθία 3.000 (!) ευρώ από το Νοσοκομείο, ήρθε η ώρα της τελειωτικής “τάπας” που σου αξίζει: 1.790,73 ευρώ κ. Καραπάνο είναι η “μεγάλη” μου αντιμισθία που με ελεεινό τρόπο διακινείς ότι λαμβάνω από το Νοσοκομείο!

Σου αποστέλλω συνημμένα λοιπόν, ανάλυση μισθοδοσίας μήπως και σταματήσεις επιτέλους τον ολισθηρό σου κατήφορο. Και μιας και η συκοφαντία σου δεν έχει όριο (Γραμματέας μου στο Νοσοκομείο, στήριξη Λύρου, ψευδή στοιχεία για αντιμισθία) σε προειδοποιώ ότι έχω “συλλέξει” πλείστα – όσα σχετικά που θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Και γνωρίζεις πολύ καλά ότι προσωπικά δεν αστειεύομαι…

Σου απονέμω λοιπόν τον τίτλο του πρωταθλητή της “τάπας”, μιας και για την χαμένη ταμπακιέρα, όσων καταγγέλλουμε, ως συνήθως σφυρίζεις αδιάφορα και φυσικά δεν απαντάς.

ΥΓ1. Παρεμπιπτόντως να σας πληροφορήσω ότι ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στους Δήμους δεν καταργήθηκε για να κάνεις ό,τι θέλεις. Παρατάθηκε μέχρι 31-12-2019 και ό,τι κατάλαβες… κατάλαβες.

ΥΓ2. Και μιας και τελειώσαμε με την αντιμισθία, μπορείς να απαντήσεις τι ακριβώς συμβαίνει με διπλοαμοιβές από συμμετοχή σου σε άλλα συλλογικά όργανα πλην του Δήμου, οι οποίες επικυρώνονται και με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

20190419082127372

 

Πάνος Παπαδόπουλος

Επικεφαλής

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημοτικός Σύμβουλος

Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας

για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου

«ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»