Η κίνηση προσφοράς . . . έφτασε στον προορισμό της(φωτό)

Ζητήσαμε την βοήθειά σας ή καλύτερα την συμμετοχή σας, στην κίνηση προσφοράς που ξεκίνησε μία συμπολίτης μας, ώστε να βοηθηθούν κάποια παιδιά που είχαν ανάγκη σε κάποιο ορφανοτροφείο κοντά στα Ιωάννινα.

Η ευαισθητοποίηση αυτή ξεκίνησε μετά από κάποια επίσκεψη στο σημείο, του ανθρώπου που θέλησε να βρίσκεται από εκείνη την στιγμή δίπλα στα παιδιά αυτά.  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Οι ανάγκες σε κάθε σημείο της Ελλάδος, όπου στεγάζεται ορφανοτροφείο, πράγματι είναι μεγάλες. Στο εν λόγω λοιπόν φιλοξενούνταν 60 παιδιά και φέτος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα ξεπεράσουν τα 70.

Οι ανάγκες ήταν και συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερες σε είδη: γραφικής ύλης, σχολικών ειδών, χαρτικών γενικότερα, κάλστες/καλτσόν,εσώρουχα και φόρμες. Οι ηλικίες των παιδιών ξεκινούν από τα νήπια έως και την τρίτη τάξη του Λυκείου.

Με την βοήθεια όλων εσάς που δώσατε κάτι από το υστέρημά σας συγκεντρώθηκαν αρκετά πράγματα, τα οποία μεταφέρθηκαν και έφτασαν στον προορισμό τους τις προηγούμενες ημέρες.

Για του λόγου το αληθές ακολουθούν και οι φωτό κατά την παράδοση.

Το agrinioreport.com θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εσάς από καρδιάς. Επίσης θα είναι πάντα στην διάθεση όλων για την όποια δημοσίευση για έκκληση βοήθειας αλλά και για την όποια επίσης συμμετοχή σε τέτοιου είδους βοήθεια ή βοήθειας γενικότερα.

Ίσως έτσι γίνουμε όλοι αρχικά καλύτεροι άνθρωποι και κατά συνέπεια κάνουμε λίγο καλύτερη την κοινωνία μας !!!