Η ευκαιρία του Ηρακλή Λάρισας

Συνεχίζεται με ελληνικό χρώμα το πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη (22/12) με αγώνες των δύο ανώτερων κατηγοριών. Οι οποίοι προσφέρονται μαζί με όλα τα ματς της ημέρας με πλήθος αγορών στην bet365.

Από τη Σούπερ Λιγκ 2 ξεχώρισε στοιχηματική πρόταση με αξία το Betarades.gr, συγκεκριμένα από τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ηρακλή Λάρισας. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες πιο κάτω.

Τα πολλά αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα επηρέασαν τον Απόλλωνα Λάρισας, που γνώρισε εκτός έδρας συντριβή (5-0) από τον Διαγόρα. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Προβληματίζει ιδιαίτερα η ανασταλτική λειτουργία του, καθώς στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις έχει δεχτεί δέκα γκολ. Μοναδική φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία του ήταν στην εκτός έδρας νίκη (0-1) με τον Απόλλωνα Πόντου.

Το αρνητικό σερί των ηττών μεγάλωσε στις έξι για τον Ηρακλή Λάρισας, μετά από αυτή (0-1) από τη Νίκη Βόλου. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Διλμπέρης, ενώ ανέλαβε υπηρεσιακός τεχνικός ο Χατζηλιάδης. Αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ακόμη, έχει μια από τις χειρότερες άμυνες με παθητικό έντεκα γκολ. Με σημαντικά προβλήματα αμφότερες, οι γηπεδούχοι, όμως, παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής Λάρισας και να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.65.

Βρείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

 

Please follow and like us: