Η ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτ. Ελλάδας στηρίζει την εκδήλωση «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μετά απόπρωτοβουλία της Γλυκερίας Λύτρα, μητέρας του Γεώργιου Νταγιούκλα.


Ο Γεώργιος έχασε την ζωή του σε ηλικία 17 ετών, σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα, κατά το οποίο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δωρισθούν παιδικά κράνη σε μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Την Δευτέρα (30-9-2019), διοργανώνονται στην Πάτρα, εκδηλώσεις για την «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, μετά από πρωτοβουλία της μητέρας του κας Γλυκερίας Λύτρα.

Ο Γεώργιος Νταγιούκλας είχε χάσει την ζωή του σε ηλικία 17 ετών, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, με μοτοσικλέτα, κατά το οποίο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την εκδήλωση «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, με τη συμμετοχή Αξιωματικών της Τροχαίας σε ομιλίες και διαλέξεις σε μαθητές,
αλλά και αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διευκόλυνση της μηχανοκίνητης πορείας στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, μέχρι το σημείο που έχασε την ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα:

•        Στις 30-9-2019 κατά τις ώρες 09:45-12:00:- θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με αντικείμενο την οδική ασφάλεια,από την Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, Αστυνομο Β΄ Νικολίτσα ΤΣΕΚΟΥΡΑ σε μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου.- Κατά την εκδήλωση θα δωρισθούν (15) παιδικά κράνη, στους μαθητές.
•       Στις 30-9-2019 στις 18:00, στην Πλατεία Γεωργίου, με την υποστήριξητου Δήμου Πατρέων:-       θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, ανοιχτή προς το κοινό, μεβασικό ομιλητή τον Ταξίαρχο ε.α. Γεώργιο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έχειδιατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Υπηρεσιών Τροχαίας και θα αναπτύξειομιλία με αντικείμενο « Οδική Ασφάλεια- Ειδική Αναφορά σε τροχαίαατυχήματα της περιοχής μας και χρήση κράνους».
–  Επίσης, θα παραστούν και θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμούς σύλλογοιμοτοσικλετιστών της Αχαΐας, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και η χορωδίατου 6ου Γυμνασίου Πατρών.
–   Στο τέλος θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το σημείο που οΓεώργιος Νταγιούκλας έχασε την ζωή του.

Ως Ελληνική Αστυνομία καλούμε τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσίατους τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα και να δώσουμεόλοι μαζί το μήνυμα μας: Λέμε ΝΑΙ στην χρήση προστατευτικού κράνους.