Η Αλέκα Καπελλάκη-Παναγιωτίδη υποψήφια μαζί με τον Γ.Παπαναστασίου, μιλά στο agrinioreport.com

Συνέντευξη παραχώρησε η Αλέκα Καπελλάκη-Παναγιωτίδη στο agrinioreport.com σχετικά με την υποψηφιότητά της ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου.

Ακόμη μια νέα παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση, πολλά υποσχόμενη που στηρίζει το ψηφοδέλτιο του Γ.Παπαναστασίου. Πάμε να την γνωρίσουμε λίγο περισσότερο μέσα από την συνέντευξη-κουβέντα που κάναμε:

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε ώστε να είσαστε υποψήφια δημοτική σύμβουλος;

Η ενασχόληση με τα κοινά πάντα με ενδιέφερε. Είναι το μέσον για να συμβάλλει καθένας από εμάς για ένα καλύτερο αύριο, καθώς πιστεύω ότι είναι χρέος του κάθε πολίτη να είναι ενεργός, να δραστηριοποιείται ενεργά αν θέλει να αλλάξει, να βελτιώσει και να χτίσει το μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Τη συγκεκριμένη στιγμή μετά από παρότρυνση τόσο του οικογενειακού όσο και του φιλικού μου περιβάλλον πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα παραπέρα , θέτοντας την υποψηφιότητα μου στην κρίση των συμπολιτών μου , με την ελπίδα ότι θα τους πείσω να με εμπιστευτούν και τη διαβεβαίωση από τη μεριά μου ότι θα έχουν, σε περίπτωση που εκλεγώ, ένα δικό τους άνθρωπο και μια δική τους δυνατή φωνή όταν το χρειαστούν.

Γιατί επιλέξατε σε αυτή την πρώτη σας επαφή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρεθείτε στο πλευρό του Γ.Παπαναστασίου;

Η προσέγγισή έγινε από τον Νυν Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου,σε ανύποπτο χρόνο, στο πλαίσιο μιας συνάντησης που είχαμε για ένα θέμα που ουδεμία σχέση είχε με τις εκλογές.

Με τον Γιώργο Παπαναστασίου μας συνδέει κοινή πορεία και υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης. Παράλληλα η πρόταση του Δημάρχου ήταν εξαιρετικά τιμητική για μένα και μου έδινε τη δυνατότητα να ασχοληθώ με κάτι στο οποίο 《πιστεύω πολύ》.

Τέλος η επιλογή μου αυτή είχε να κάνει με το γεγονός ότι θεωρώ ότι ο Γ.Παπαναστασίου είναι ένας έξυπνος άνθρωπος , τον οποίο θαυμάζω , εμπιστεύομαι και πιστεύω στο έργο του , στο όραμα του , στους στόχους του και στην ικανότητα του για το Δήμο Αγρινίου. Είναι αποφασιστικός και αποτελεσματικός ως Δήμαρχος και το έχει αποδείξει με το έργο του από το 2014 έως και σήμερα.

Ποιος ο τομέας  από τον οποίο πιστεύετε πως θα μπορούσατε να προσφέρετε;

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ασχοληθώ αποκλειστικά με τις αγωνίες , τις ανάγκες και τα αιτήματα των συμπολιτών μου. Έτσι εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους , φιλοδοξία μου αποτελεί να αγωνιστώ και να προσφέρω τα μέγιστα  για το Δήμο μας από οποιονδήποτε τομέα ώστε όλοι μαζί να  κάνουμε το Αγρίνιο τόπο να ζεις.

Πιστεύετε πως υπάρχει όραμα και σχέδιο για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου μας από το συνδυασμό στον οποίο συμμετέχετε σε αυτές τις εκλογές;

Γενικά είμαι αισιόδοξη σαν άνθρωπος και στην καθημερινότητα μου. Οπότε, ναι πιστεύω πως υπάρχει  όραμα και σχέδιο και αν γίνει σωστά με αξιοπρέπεια και ήθος τότε θα έχουμε και στην συνέχεια το ανάλογο αποτέλεσμα για ακόμη μια πενταετία. Σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε και θα συνεχίσουμε με μεράκι , όρεξη , καινοτόμες ιδέες , αγάπη , και όραμα για τον τόπο μας.

Γι αυτό στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου για την ανάδειξη των Δημοτικών Αρχών του τόπου μας οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν πρόσωπα και πολιτικές που θα εφαρμοστούν στη διαχείριση της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των ζητημάτων και των προβλημάτων του τόπου μας.

Οι πολίτες θα πρέπει εμπιστευτούν ανθρώπους με καθαρό πρόσωπο με ρεαλιστικό και πραγματικό πρόγραμμα που υπαγορεύεται από τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και όχι από τις προσωπικές ανάγκες.

Σας ευχαριστώ και καλή σας επιτυχία.

Σας ευχαριστώ πολύ ,Καλή επιτυχία και Καλή δύναμη σε όλους μας.