Η Αγρινιώτικη μπάντα BLUES DIARIES live σήμερα το βράδυ επί της οδού Ηλία Ηλιού

Το Σάββατο 23 Ιουνίου οι BLUES DIARIES, η ιδιαίτερη και πολλά υποσχόμενη μπάντα της πόλης μας θα παίξουν live επί της οδού Ηλία Ηλιού στα πλαίσια των τριήμερων μουσικών εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις με γνωστές διασκευές και με δικές τους ροκ Εν ρολ συνθέσεις με τον δικό τους bluesy, Jazz ξεχωριστό, ιδιαίτερο και φασαριόζικο τρόπο .

Σας περιμένουν όλους στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου και όλοι,μαζί με τους BLUES DIARIES, ελάτε να ταξιδέψουμε σε κάθε μουσικό ύφος με οδηγό την καλή μουσική !!!!!

Λίγα λόγια για τους  BLUES DIARIES
Μια παρέα φίλων-το όχι και πολύ μακρινό 2015-έχοντας ο καθένας τη δίκη του μουσική ιστορία και προερχόμενοι από διαφορετικούς μουσικούς δρόμους , βρέθηκαν κ άρχισαν να τζαμάρουν rhythmic blues και Funk … το αποτέλεσμα τους άρεσε κ συνέχισαν να παίζουν περισσότερο μιας και τους ένωνε η αγάπη για τη μουσική και τη δημιουργία … ίσως για κάτι ξεχωριστό από τα στάνταρ , έτσι λοιπόν … οι NOT YET λοιπόν έκαναν το ντεμπούτο τους το Νοέμβρη του 2015 στο Αγρίνιο .

Σύντομα ,τα τότε μέλη της μπάντας , διαπίστωσαν ότι για το είδος της μουσικής που έπαιζαν ήταν γι αυτούς ανάγκη επιτακτική η εισαγωγή πνευστών οργάνων (brass section) έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εντελώς ιδιαίτερο ηχόχρωμα. 

Οι ανανεωμένοι και ανασυνταχθείς πλέον Blues Diaries , το 2017 , μέσα από μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορα καλοκαιρινά φεστιβάλ και σε live concerts και έπειτα από διάφορες συμμετοχές «in ‘n’ out» κατέληξαν στην τωρινή τους μορφή που έχει ως εξής : 

Τάσος Κοντοπάνος – Κιθάρα/φωνητικά
Κωσταντίνα Υφαντή – φωνητικά
Νίκος Καλαμπαλίκης – Μπάσο/φωνητικά
Κώστας Φραγκάκης – Τύμπανα
Γιάννης Καλαμπαλίκης – Κρουστά
Κώστας Πατσιαλός – Πλήκτρα

Brass Section :
Σπύρος Κριάρης – Σαξόφωνο
Ηλίας Κοντοδήμας – τρομπόνι
Δημήτρης Σελεβίστας – τρομπέτα

Υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις με γνωστές διασκευές και με δικές τους ροκ Εν ρολ συνθέσεις με τον δικό τους bluesy , ξεχωριστό , ιδιαίτερο και φασαριόζικο τρόπο .