Η Ένωση Αγρινίου δίπλα σας και φέτος στην υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ

Η Ένωση Αγρινίου, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στην υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ, αναλαμβάνει και τη φετινή χρονιά να ολοκληρώσει το σύνθετο αυτό έργο, στοχεύοντας στην πλήρη διασφάλιση των παραγωγών και στην κατοχύρωση των Δικαιωμάτων, άρα και του εισοδήματός τους.

Τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία της Ένωσης, αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία, συγκεντρώνοντας και καταχωρώντας τις σχετικές πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Αγρινίου είναι ίσως ο μόνος φορέας σε όλη τη χώρα, που βγάζει τόσα συνεργεία στα χωριά, απασχολώντας δεκάδες υπαλλήλους.

Το ίδιο θα γίνει και φέτος, με την Ένωση Αγρινίου να δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, με συνεργεία σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά.

Και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2023, όπως ακριβώς έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι παραγωγοί θα στηρίξουν τον δικό τους Συνεταιρισμό, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης.

e-ea.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.