ΗΠΑ: 14χρονος σκότωσε την γιαγιά του για να … μην πάει σχολείο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου εκ προθέσεως βρίσκεται ένας 14χρονος από το Χάρμποκρικ της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να σκότωσε την 60χρονη γιαγιά του, διότι τον πίεζε να πάει στο σχολείο!

Hunter Riley Reeser

Ο Χάντερ Ρίλεϊ Ρίισερ συνελήφθη από την αστυνομία της περιοχή για τη δολοφονία της γιαγιάς του, Σάντρα Όρτον, την οποία πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι. Ακολούθως, ο 14χρονος ειδοποίησε το σύζυγό της, ότι τη βρήκε στο σπίτι τραυματισμένη και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Στους αστυνομικούς ωστόσο, ομολόγησε το έγκλημά του, λέγοντας πως σκότωσε την 60χρονη γυναίκα, διότι δεν ήθελε να πάει σε μία συγκέντρωση στο σχολείο.

Στην Πενσιλβάνια, οι ανήλικοι που κατηγορούνται για φόνο από πρόθεση, δικάζονται ως ενήλικες και στη συνέχεια έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση και να ζητήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης ως ανήλικοι. Η εξέταση της υπόθεσής του ορίστηκε για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Hunter R. Reeser, of Harborcreek Township, is accused in the fatal shooting of his grandmother

Cops say Sandra Orton, 60, was found dead inside her vehiclie in the driveway of this house in Harborcreek Township, Pennsylvania

Sandra Orton, 60, was fatally shot at home (pictured) with a .22-caliber rifle on Tuesday and died at the scene, cops say

pronews.gr

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.