«Ζωντάνεψε» το συντριβάνι της πλατείας Δημάδη στο Αγρίνιο (φωτό)

Από χθες το βράδυ ξεκίνησε να λειτουργεί μετά από πολλά χρόνια το συντριβάνι στην πλατεία Δημάδη στην πόλη του Αγρινίου.

4 sintriv

Το άκουσμα του νερού στην πλατεία Δημάδη αποτελεί πλέον γεγονός και μάλιστα το αξιοπερίεργο είναι πως τα αυτονόητα γίνονται στην πράξη τόσο μα τόσο δύσκολα.

8sintriv

Μετά από πολλά . . . μα πολλά χρόνια το τι βλέπουμε και το τι ακούμε στην πλατεία Δημάδη έχει σχέση με το νερό. Συνήθως γι αυτό δημιουργούνται και κατασκευάζονται τα σιντριβάνια με γνώμονα τη λογική.

Εμείς όμως τόσα χρόνια στο εν λόγω σημείο, κοιτούσαμε πλάκες, βλέπαμε έναν χώρο που ήταν κατασκευασμένος για σιντριβάνι αλλά μέσα του φιλοξενούσε κάθε είδους σκουπίδι και δυστυχώς πολλές/ους ηλικιωμένες/ους που παραπατούσαν και έπεφταν μέσα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Καιρός ήταν να επανέλθει το νερό στη θέση του και να δώσει ως εικόνα αυτό για το οποίο προοριζόταν τόσα χρόνια.

Χθες το βράδυ έγινε η πρώτη δοκιμή για τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του και από χθες λοιπόν στολίζει την πλατεία Δημάδη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το νερό που χρησιμοποιείται δεν ξοδεύεται άσκοπα αλλά ανακυκλώνεται. Έτσι λοιπόν και όμορφη εικόνα και οικονομία και καθαρό νερό !!!

Ο φυσικός μας πλούτος επιτέλους σε περισσότερα σημεία στην πόλη μας!!!

8sintriv 1 sintriv 2 sintriv 3 sintriv 4 sintriv 5sintriv 6sintriv 7sintriv