Ε.Ο Αγρινίου-Αμφιλοχίας(διασταυρ. Σταλίκα): Εργασίες νέας ασφαλτόστρωσης, μια επιτακτική ανάγκη που επιτέλους γίνεται πράξη(φωτό-βίντεο)

Γνωστή η κατάσταση του απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στην Αιτ/νία που μετρά πολλούς νεκρούς και ακόμη περισσότερους τραυματίες.

Έλλειψη προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, σημάνσεων αλλά και του πιο βασικού. . .του σωστού οδοστρώματος ή έστω του καλοσυντηρημένου τουλάχιστον.

Μια κατάσταση που κρατά χρόνια με τις παρεμβάσεις να γίνονται μόνο σε σημείο καρμανιόλες και πολλές φορές μόνο με το βούλωμα των λακουβών. Δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να ονομάζονται έργα όταν δεν γίνονται ολοκληρωτικά και με συνέχεια των χιλιομέτρων.

Ένα από αυτά τα σημεία και ο δρόμος που περνά από την Νεάπολη του Δήμου Αγρινίου από και προς το Αγρίνιο.

Όσοι έχετε περάσει από αυτό το κομμάτι του δρόμου σίγουρα κάποια στιγμή επισκεφθήκατε ένα συνεργείο αυτοκινήτων ή γλυτώσατε τουλάχιστον από τις πέτρες που μπορεί να είχατε στα νεφρά σας.

Επιτέλους τουλάχιστον αυτό το κομμάτι δεν θα μας ξαναενοχλήσει, μιας και από ότι φαίνεται και χαιρόμαστε πραγματικά γι αυτό, ξεκίνησαν τα έργα της νέας ασφαλτόστρωσης από το βενζινάδικο της chell έως και την καφετέρια Νew York.

Στο σημείο εργάζονται τα αρμόδια συνεργεία που ήδη έχουν ξεκινήσει την αποξήλωση της παλαιάς(όσης υπήρχε) ασφάλτου με σκοπό την ασφαλτόστρωση νέας.

Έστω και αργά το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται όπως ακριβώς πρέπει και όχι με μπαλώματα.

Ελπίζουμε να δούμε και άλλες τέτοιες ενέργειες που είναι αναγκαίες σε πάμπολλα σημεία του οδικού δικτύου του Νομού μας.

Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν υπομονή κατά την διέλευσή τους μιας και γίνεται με την υπόδειξη των αρμοδίων από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Τουλάχιστον λίγη ταλαιπωρία στην προκειμένη περίπτωση αξίζει τον κόπο και σε κάθε περίπτωση που γίνονται ολοκληρωμένα έργα και όχι φιγούρας.