Ευχαριστίες του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον σκηνοθέτη κ. Νίκο Καραγέωργο

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστούν θερμότατα το σκηνοθέτη κ. Νίκο Καραγέωργο, που αποχώρησε από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, για τη γόνιμη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της τριετούς δημιουργικής παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Δεν ξεχνούμε το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την ευαισθησία του προς τους εκπαιδευόμενους νέους του Εργαστηρίου μας καθώς και τη συμβολή του στη πολιτιστική δράση του Φορέα μας, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ομαλή ένταξη των εκπαιδευομένων μας.
Ο κ. Νίκος Καραγέωργος γεννήθηκε στο Αγρίνιο, σπούδασε στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη, παρακολούθησε πολλά θεατρικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Νέα Υόρκη στο School of PLAYBACK THEATRE.

Ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την δημιουργική του πορεία στο χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού γενικότερα.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος
Διονυσία Σαμαντά