Επ.Ο. Καλλιθέας-Προυσού: Με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κίνηση των οχημάτων λόγω παγετού-Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων από Άγιο Βλάση

Ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς λόγω παγετού στην Επ.Ο. Καλλιθέας-Προυσού.

Σε ενημέρωση προέβη χθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων εν όψη του εορτασμού των Θεοφανίων σε περιοχές με έντονες χιονοπτώσεις και παγετό.

Στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στην  επ.ο. Καλλιθέας-Προυσού, η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Συγκεκριμένα από το 11ο χλμ έως τα όρια του Νομού, (θέση Αραποκέφαλα) θα πρέπει η οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω παγετού στο οδόστρωμα.

Να σημειώσουμε πως στην Επ. Ο. Παραβόλας–Νερομάνας (γέφυρα), από 6ο χλμ. ο δρόμος είναι κλειστός λόγω καθίζησης οδοστρώματος (επ’ αόριστον) και η κίνηση των οχημάτων προς Προυσό γίνεται μέσω των χωριών Κρύα Νερά και Παλαιοκαρυάς ακολουθώντας την υπόδειξη των ανάλογων πινακίδων κατεύθυνσης που έχουν τοποθετηθεί.

Η κίνηση των οχημάτων σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το agrinioreport.com γίνεται χωρίς προβλήματα και με καθαρό οδόστρωμα προς Καρπενήσι μέσω Αγίου Βλασίου.