Επιτέλους. . .παρουσία Τροχαίας σε Ηρώων Πολυτεχνείου και Ιθάκης (φωτό)

Αμέτρητα τα παράπονα των κατοίκων στην περιοχή για τη μη αστυνόμευση τόσα χρόνια-Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τις αντικανονικές κινήσεις Ι.Χ και δικύκλων και ιδιαίτερα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς με Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στην περιοχή.

Μετά από χρόνια σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής της Ηρώων Πολυτεχνείου και συγκεκριμένα στην συμβολή με την οδό Ιθάκης, είδαν τροχονομική παρουσία .

Ένα σημείο καρμανιόλα όπως όλοι λένε και που έχουμε επισημάνει άπειρες φορές και εμείς με θέματα αλλά κανείς από τους αρμοδίους δεν μας έδωσε σημασία.

Το σημείο είναι τόσο επικίνδυνο για τους εξής λόγους:

Κινούμενα Ι.Χ και δίκυκλα από την Παλαιολόγου και βγαίνοντας στην Ηρώων Πολυτεχνείου κατευθύνονται αντικανονικά στην οδό Ιθάκης με το πρόσχημα της σύντομης διαδρομής. Αυτό είναι κάτι που γίνεται σε καθημερινή βάση.

Επίσης η αντικανονική κίνηση επί της οδού Παλαιολόγου τόσο ερχόμενοι από την Ιθάκης όσο και την Ηρώων Πολυτεχνείου και την Φιλικής Εταιρείας.

Ας μην μιλήσουμε για τις ταχύτητες που αναπτύσσονται σε αυτό το σημείο.

Στην οδό Ιθάκης στεγάζεται το 8ο Δημοτικό Σχολείο και επί της Ηρώων Πολυτεχνείου το 18ο Νηπιαγωγείο. Από την στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς γίνεται ο κακός χαμός.

Οι σχολικοί τροχονόμοι κάνουν την δουλειά τους αλλά δεν θα ασχοληθούν με την αντικανονική κίνηση των οχημάτων που ανεβοκατεβαίνουν την Παλαιολόγου όπως και την Ηρώων Πολυτεχνείου.

Βέβαια αυτό μας λυπεί περισσότερο όταν έχουμε καταγράψει να γίνεται από τους ίδιους τους γονείς οι οποίοι έχοντας τα παιδιά τους μέσα στα οχήματα ή και πάνω στα δίκυκλα (τρία άτομα και χωρίς κράνος) να κινούνται αντικανονικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής για άλλη μια φορά μέσα από το agriniorport.com κάνουν έκκληση στην Τροχαία Αγρινίου να δώσει περισσότερη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο όπου έχουμε την συμβολή τεσσάρων οδών Ηρώων Πολυτεχνείου-Ιθάκης-Παλαιολόγου-Φιλικής Εταιρείας, πριν θρηνήσουμε θύματα και μάλιστα παιδιά.

Όχι απλά ένας τροχονομικός έλεγχος μια φορά στο τόσο και μια παρουσία μόνο για κλήσεις και ανασφάλιστα οχήματα, στο σημείο που αναφέρουμε στην κυριολεξία τελούνται εγκληματικές ενέργειες οδηγών καθημερινά.