Επιστολή Ελληνίδας νοικοκυράς που ζει στην Ιταλία

Μεγάλες διαφορές στις τιμές των σούπερ μάρκετ σε Ελλάδα και Ιταλία…

Επιστολή στη «Ζούγκλα» και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο απέστειλε αναγνώστρια της σελίδας μας, μέσω της οποίας θίγει το ζήτημα των απλησίαστων τιμών στα ελληνικά σούπερ μάρκετ, αντιπαραθέτοντας την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονική Ιταλία.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Μάκη, ελπίζω να είσαι καλά. Πηγαινοέρχομαι Ελλάδα-Ιταλία πέντε χρόνια τώρα γιατί ο άντρας μου δουλεύει εδώ. Πάω στο Σούπερ Μάρκετ και χαίρομαι να ψωνίζω. Τιμές; 50% κάτω σε επώνυμα προϊόντα που υπάρχουν και στην Ελλάδα. Τιμές τόσο χαμηλές που ακόμη και αυτός που δεν έχει πολλά χρήματα μπορεί να ψωνίσει! Στην Ελλάδα γεμίζω μια τσάντα μόνο και πληρώνω 50 ευρώ και εδώ με 15 ευρώ γεμίζω μια τσάντα με επώνυμα σημαντικά αγαθά! Ντρέπομαι και λυπάμαι. Μας δουλεύουν τόσο πολύ και το ανεχόμαστε».

 

zougla.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: