Επανασυνδέεται η ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ Μεσολογγίου και Κατοχής με απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου

Άμεσα αναμένεται και η απόφαση και για τους ΤΟΕΒ Παραβόλας και Φυτειών με διεκδίκηση μηδενικού κόστους σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com .

Επανασυνδέεται η ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ Μεσολογγίου και Κατοχής με απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το πρόβλημα αυτό σε έναν νομό που “πνίγεται” από τα νερά, θέλει άμεση και χρόνια λύση και όχι μόνο λύσεις για τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο πρόβλημα με τις πληρωμές μόνο από κάποιους που είναι συνεπείς στην υποχρεώσεις τους χωρίς να μπορούν να και αυτοί να καλλιεργήσουν.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης τόνισε σε χθεσινή του ανάρτηση :
“Η σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου να επανασυνδεθεί η ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ Μεσολογγίου και Κατοχής, δίνει μια προσωρινή ανάσα για τους αγρότες της περιοχής μας!
Το ελάχιστο που οφείλαμε και πράξαμε ως Περιφερερειακή Αρχή ήταν να στηρίξουμε το δίκαιο αίτημα της επανασύνδεσης για να διασφαλιστεί η αγροτική παραγωγή του νομού.
Παριστάμενος ως μάρτυρας υπέρ του αιτήματος των ΤΟΕΒ, προέβαλλα τους λόγους της άμεσης ανάγκης επανασύνδεσης της ηλεκτροδότησης των τοπικών οργανισμών τουλάχιστον για την αρδευτική περίοδο του καλοκαιριού.
Η απόφαση του δικαστηρίου διασφαλίζει έως τον Οκτώβριο τη λειτουργία των αντλιοστασίων, με πολύ χαμηλό κόστος επανασύνδεσης, και με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η αγροτική παραγωγή της περιοχής μας!
Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο και για άλλα ΤΟΕΒ του νομού που έχουν διακοπή ρεύματος.
Στα φλέγοντα ζητήματα των τοπικών κοινωνιών συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις!”
Please follow and like us: