/>

Επίσχεση εργασίας στην Παραιόνια Οδό

Τα δεδουλευμένα τους ζητούν οι εργαζόμενοι στην παράκαμψη της Παραιόνιας Οδού Αμβρακίας-Ακτίου.

Vikatou_3_1Χθες στις 12:00 το μεσημέρι αποφασίστηκε σχεδόν μαζικά από τους εργαζόμενους των τριών εργοταξίων, του Ακτίου, της Βόνιτσας και του Δρυμού, να προβούν σε επίσχεση εργασίας.

Παρουσία του Σωματείου Οδηγών Αιτ/νιας και του Σωματείου Εργαζομένων, οι περίπου 120 εργαζόμενοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους αναλογούν. Απλήρωτοι παραμένουν για τον μήνα Ιανουάριο, καθώς και για το μισό δώρο των Χριστουγέννων. Έπειτα από πολλές εκκλήσεις στην διεύθυνση αλλά χωρίς αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι δεν θα υποχωρήσουν αν δεν πληρωθούν.

Καταγγέλλουν επίσης το γεγονός ότι χωρίς να την ζητήσουν, τους δίνονταν άδεια. Λένε χαρακτηριστικά: «Αφού δεν μας υπολογίζουν, θα κινηθούμε με το μόνο όπλο του εργάτη, μόνο έτσι θα ακουστεί η φωνή μας. Αν δεν πληρωθούμε εγκαίρως, έχουν κι αυτοί να χάσουν, αφού το έργο δε θα προχωράει».

Για το συγκεκριμένο θέμα, σήμερα Τετάρτη 25-02-2015 στις 6:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, παρευρισκομένων των εργαζομένων αλλά και των Σωματείων για να δοθεί κάποια ουσιαστική λύση στο εν λόγω ζήτημα των εργαζομένων.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EmailEmail
PrintPrint