Επίσκεψη Σταύρου Καμμένου σε ΔΟΥ, ΔΕΗ και ΠΕΔΥ Αγρινίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ. Σταύρος Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», επισκέφθηκαν τη ΔΟΥ, τη ΔΕΗ και το ΠΕΔΥ Αγρινίου.

Κατά την επίσκεψη στη ΔΟΥ Αγρινίου συναντήθηκαν με το προσωπικό της υπηρεσίας, καθώς και τον υποδιευθυντή κ.Λιανό, όπου ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα, για τις περιοχές δράσεις της ΔΟΥ Αγρινίου, για την ρύθμιση των 120 δόσεων, καθώς επίσης και για την ανάγκη προτεραιοποίησης των υποθέσεων που ελέγχονται από την ΔΟΥ, έτσι ώστε αυτές να ξεκινούν από τις πιο σοβαρές υποθέσεις με μεγαλύτερο Δημόσιο συμφέρον.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη ΔΕΗ Αγρινίου, όπου συνομίλησαν με τον προιστάμενο κ.Κράγκαρη και εργαζομένους της επιχείρησης.Αναπτύχθηκε διεξοδική συζήτηση για τα τρέχοντα ζητήματα της επιχείρησης και ιδίως αυτά των οικονομικών σχέσεων με το Δήμο και τους πολίτες του Αγρινίου.

Νωρίτερα ο κ.Καμμένος είχε  την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΠΕΔΥ Αγρινίου,  όπου συζήτησε τόσο με το ιατρικό προσωπικό όσο και με τους ασθενείς για τον τρόπο λειτουργίας,  αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Please follow and like us: