Επίσκεψη Εντεταλμένου Συμβούλου, Μιχάλη Γούδα στα τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στη Βόνιτσα

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος – Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για θέματα Ομάδων Παραγωγών, Συνεργατισμού και Περιφερειακής Αγροτικής Πολιτικής, Μιχάλης Γούδας, επισκέφτηκε τα τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στη Βόνιτσα.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σταύρος Βέρρας και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Σάββας Βλάχος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν  θέματα  για τα νέα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, καθώς και ζητήματα που αφορούν  το ζωικό κεφάλαιο στην Βόνιτσα.

Επιπλέον, επισημάνθηκε η ανάγκη διασφάλισης της απρόσκοπτης λειτουργίας των τμημάτων με επαρκές προσωπικό προς εξυπηρέτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, ενώ αναφέρθηκαν και οι πιθανές λύσεις και πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί μέχρι σήμερα, για την επίλυση του προβλήματος στέγασης των συγκεκριμένων τμημάτων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των πλευρών για περαιτέρω συνεργασία σε όλους τους τομείς, με στόχο την αναβάθμιση των γεωτεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Please follow and like us: