Εξαιρετικές επιδόσεις από αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Οι πολύ καλές επιδόσεις ,  η αγωνιστικότητα και  το ομαδικό πνεύμα ήταν τα χαρακτηριστικά της παρουσίας των νεαρών αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξήχθη στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο.

Με τη συμμετοχή 1000 περίπου αθλητών από 250 σωματεία από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην Αχαϊκή πρωτεύουσα  με χαρακτηριστικό  τις σπουδαίες επιδόσεις σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα.

Ο ΓΑΣ Αγρινίου μετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες , οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και  πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στα αγόρια ο Γιάννης Τζαμανής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ τόσο στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια όσο και στα 3000μ.. Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Τουφεκούλας.. Στα 1500μ. έτρεξαν οι 15χρονοι Σωτήρης Τσώνης και Θανάσης Κουτσιάυτης με νέα προσωπικά ρεκόρ.

Στα κορίτσια εντυπωσιακές ήταν οι ομάδες 4Χ400 (Σπυριδούλα Βελή, Νάσια Κατσακιώρη, Ελένη Ζαραβίνα, Έλενα Τζαγκαράκη) και 4Χ100 ( Δήμητρα Σφυρή, Χριστίνα Τσίγκα, Κωνσταντίνα Καμμένου, Βάσω Καντερέ) , οι οποίες βελτίωσαν τους χρόνους τους.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις επιτυχίες των παιδιών αφού οι  διακρίσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της μεθοδικής και οργανωμένης δουλειάς που επιτελείται τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στις ακαδημίες του συλλόγου μας».