Εντυπωσίασαν οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

Στο πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς (Καλογριά Αχαΐας)  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Στους αγώνες πήραν μέρος  περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από 40 σωματεία της Δυτικής Ελλάδας. Ο ΓΑΣ Αγρινίου συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Οι δρομείς αντοχής του αγρινιώτικου συλλόγου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους τερματίζοντας σε πολύ καλές θέσεις. Μετάλλια  κατέκτησαν οι , Ηρώ Ζαπάντη στα 6000μ Γυναικών, ο Διονύσης Καψάλης στα 6000μ Κ20, ο Άγγελος Ράπτης στα 4000μ Κ18, ο Σωτήρης Τσώνης  στα 3000μ Κ16 και ο Θανάσης Τσιπετός στα 1000μ Κ14. Σπουδαία εμφάνιση έκαναν ακόμη οι, Γιώργος Τσώνης, Σωκράτης Ζαραβίνας, Παναγιώτης Τουφεκούλας, Αδριάνα Ζαρκαδούλα , Ιωάννα Ποσονίδη,  Θανάσης Κουτσιαύτης, Χρήστος Νικολάου, Παναγιώτα Σκούλου, Ηλέκτρα Μανδέλλλου, Ηλίας Λαμπρόπουλος.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν και κριτήριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στην Πηγή Τρικάλων.

Ο ΓΑΣ Αγρινίου συγχαίρει τα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία, τους προπονητές τους  και τους γονείς που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

 

 

 

Please follow and like us: