ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: Απαντάμε σε κάθε μέλος του Ε.Σ.Α για ποιο λόγο πρέπει να ψηφίσει το δικό μας συνδυασμό

Σήμερα θα απαντήσουμε στο κάθε μέλος του Συλλόγου μας που διερωτάται για ποιο λόγο πρέπει να ψηφίσει το δικό μας Συνδυασμό στις επερχόμενες εκλογές στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.

Συνάδελφε – Μέλος του Συλλόγου μας,

Έχεις υποχρέωση να ακούσεις την αλήθεια, να ενημερωθείς, να τη διασταυρώσεις και έπειτα να ρίξεις την ψήφο σου στην κάλπη.

Ο Σύλλογος σου, ο Σύλλογος μας, έχει φτάσει σε τέλμα με τις συνεχόμενες συνδικαλιστικές εκτροπές των προηγούμενων αιρετών διοικήσεων και πλέον ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

Με συγκεκριμένες προσωπικές ευθύνες έχει αλλάξει σε λιγότερο από 3 χρόνια περισσότερες διοικήσεις από όσες θα έπρεπε να έχει αλλάξει σε βάθος 10ετίας.

Είναι και δική σου υποχρέωση να βάλεις ένα μεγάλο STOP σε πρακτικές και μεθοδεύσεις ορισμένων, που προσπαθούν να εκφυλίσουν το Σύλλογό μας.

Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση σεβόμενη απόλυτα τις δημοκρατικές αρχές, τις πλειοψηφίες, την ηθική, το καταστατικό του Συλλόγου μας και το νόμο για την επόμενη ημέρα των εκλογών και από όποια θέση και αν βρεθεί στο ΔΣ δεσμεύεται:

  • Να επιδιώξει να εκπροσωπήσει με επάρκεια και ανιδιοτέλεια τις μικρές οικογενειακές αυτοαπασχολούμενων επιχειρήσεις της περιοχής μας.
  • Να σέβεται και να υλοποιεί κάθε απόφαση Γεν. Συνέλευσης άσχετα αν συμφωνεί ή όχι με αυτή προτάσσοντας επί της ουσίας το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.
  • Να επιδιώκει και να επιζητά τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μελών σε αυτές τις Συνελεύσεις για να ακούγεται η αλήθεια και να μην τις σαμποτάρει.
  • Να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί τις αξίες και όσα πρεσβεύει διαχρονικά ο Σύλλογος.
  • Να μην υπονομεύσει συλλογικές δράσεις και κινητοποιήσεις εξυπηρετώντας πολιτικές

σκοπιμότητες.

  • Να προστατεύσει την περιουσία και το πολύτιμο αρχείο του Συλλόγου.
  • Για να επιτύχει τους στόχους της, με όλους, να επιδιώξει να συναντηθεί και να συμπράξει. Έχοντας όμως εκ των προτέρων ατζέντα και διεκδικήσεις που θα πηγάζουν από τις συζητήσεις στα ΔΣ και σε ισότιμη βάση.

Εάν πάρει την πλειοψηφία θα διοικήσει ακριβώς όπως ορίζει το Καταστατικό μας, ως εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων των Μελών μας. Όχι αυθαίρετα, προσωποκεντρικά και υστερόβουλα.

Ρεβανσιστικές και ιδιοτελείς ενέργειες όπως η διάλυση του ΔΣ με μη σύννομες παραιτήσεις δεν μπορεί να είναι αποδεκτές. Η διάδοχη κατάσταση και η επόμενη ημέρα του Συλλόγου είναι υποχρέωση όσων ασκούν διοίκηση να την εξασφαλίσουν.

Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση θα αρνηθεί να παίξει το ρόλο του σιωπηρού και αμέτοχου παρατηρητή σε οποιαδήποτε τυχόν κακόβουλη ή αυταρχική ή ιδιοτελής ενέργεια άλλης παράταξης στη Διοίκηση.

Συνάδελφε μην ψηφίσεις ελαφρά τη καρδία.

Προβληματίσου, ερμήνευσε τις συμπεριφορές και τότε πάρε τη σωστή απόφαση.

Για να υπάρχει Σύλλογος, για να ακούγεται η φωνή μας.

Please follow and like us: