Εκτροπή αυτοκινήτου με τραυματισμό κοντά στο Αιτωλικό

Στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού Αστακού αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του χθες το απόγευμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του  οδηγού.

troxaio_onairnews4

Στο σημείο έφτασαν άμεσα 2 ασθενοφόρα από Μεσολόγγι και Αστακό για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες όπως επίσης πλήρωμα της αστυνομίας και πληρώματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν από το αγροτικό αυτοκίνητο τον οδηγό με την βοήθεια εργατών που δουλεύουν στο σημείο ενώ ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου δίχως να υπάρχει κανένας λόγος φώναζε με προσβλητικά σχόλια σε φωτογράφο επαγγελματία γιατί τράβηξε από μακριά τα ασθενοφόρα και το πυροσβεστικό όχημα.’Διψάτε για αίμα,είστε αιμοσταγής,την ξέρω καλά την φάρα των δημοσιογράφων’ ήταν μερικά από τα κοσμικά επίθετα που φώναζε ο εν λόγω αξιωματικός δίχως επαναλαμβάνουμε να υπάρχει τραυματίας στο συγκεκριμένο σημείο όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία.Μάλλον ο νέος διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας δεν γνωρίζει ότι οι επαγγελματίες φωτογράφοι-δημοσιογράφοι έχουν άδεια να καταγράφουν συμβάντα που αφορούν την ενημέρωση του κόσμου και όσο αφορά τους επαγγελματίες προσέχουν τη καταγράφουν.

 

Δείτε την φωτογραφία για την οποία ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου  άρχισε να μιλά με προσβλητικά σχόλια για να δείτε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος αντίδρασης του  μιας και δεν υπάρχει κάτι στην φωτογραφία εκτός από τα ασθενοφόρα και το πυροσβεστικό.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του απεγκλωβισμού του οδηγού από τους πυροσβέστες της υπηρεσίας Μεσολογγίου που χρόνια τώρα κάνουν περήφανο το σώμα με την αποτελεσματικότητα τους σε όποιο συμβάν και αν καλεστούν.

troxaio_onairnews2

troxaio_onairnews3

 

 

onairnews.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.