Εκπαιδευτικός κατήφορος και <<Γουόουκ κουλτούρα>>: το ένα πρόβλημα που προκαλεί το άλλο

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι σε σχολείο δασκάλα έβαλε βίντεο στα πλαίσια διδασκαλίας σε 12χρονους μαθητές με γενετήσια περίπτυξη ανηλίκων αγοριών μεταξύ τους μέσα σε ντους.

Μαθητής έντρομος μίλησε στους γονείς του, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει δημοσιότητα. Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι φωνές πολύ <<προχωρημένων>> εκπαιδευτικών και πολιτικών προσώπων για εκμάθηση γενετήσιας αγωγής σε μικρά παιδιά 12 ετών και πάνω.

Οι παραπάνω <<προχωρημένοι>> είναι οι γνωστοί <<Αφυπνισμένοι>> (woke) που έχουν διαφημίσει κάθε διαστροφή ως φυσιολογική αντίδραση (ΛΟΑΤΚΙ, φεμι- ναζισμό κ.α. ) .Πειράματα με παιδικές ψυχούλες είδαμε και τα Χριστούγεννα με διάβασμα παραμυθιών από τρανς μάγισσες  σε νηπιαγωγεία.

Η κατρακύλα που παρατηρείται στο εκπαιδευτικό σύστημα (και εκεί δηλαδή) έχει αρχίσει από τη δεκαετία του 50.Ανεπαρκώς μορφωμένοι δάσκαλοι αναλάμβαναν την εκπαίδευση των μικρών παιδιών με παράλογα αυστηρές και με όχι σίγουρο αποτέλεσμα μεθόδους. Με τα χρόνια εφαρμόστηκαν νέες, σίγουρα καλύτερες, αλλά οι εκπαιδευτικοί στα δημόσια σχολεία μετέφεραν το βάρος στα ιδιωτικά φροντιστήρια με αποτέλεσμα το επίπεδο το επίπεδο των γνώσεων να παραμένει χαμηλό. Το ίδιο και στα πανεπιστήμια, που οι φοιτητές μαθαίνουν πολλές φορές απόψεις προσωπικές καθηγητών και όχι επιστημονικά πορίσματα, συν ότι η πρακτική άσκηση σε κάθε τομέα είναι ανύπαρκτη ή απαξιωμένη.

Πολλοί καθηγητές/δάσκαλοι έχουν γίνει δέκτες και οπαδοί αυτών των νέων θεωριών της <<Νέας Εποχής>>, με αποτέλεσμα το χάσμα να αυξάνεται. Εκμεταλλεύονται την αδυναμία των παραδοσιακών αξιών να πείσουν το γενικό πληθυσμό για τη χρησιμότητα τους και την έλλειψη κριτικού ελέγχου από πλευράς του και επιβάλλουν – μιλάμε για επιβολή πια- αυτών των προτύπων γεμάτων διαστροφή. Αξιώνουν μάθημα Γενετήσιας Αγωγής σε σχολεία, αλλά Ιστορία, Θρησκευτικά, Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά να μείνουν εκτός. Με το <<έτσι θέλω>> να μάθουν τα μικρά παιδιά τη θεωρία των ΛΟΑΤΚΙ και κάποια να τους μοιάσουν κιόλας. Επίσης να διαλέξουν και το φύλο τους, λες και μπορούν. Στα πανεπιστήμια καθηγητές ντρόπιασαν ήδη τον εαυτό τους και τα πτυχία τους έχοντας ανοίξει γραφεία <<Ισότητας>> μόνο όσον αφορά ΛΟΑΤΚΙ, μετανάστες λαθραίους και φεμινισμό με την κακή του έκδοση (φεμιναζισμό) , ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που δέχονται διακρίσεις (ΑΜΕΑ ας πούμε). Κάθε ομιλία στα πανεπιστήμια γίνεται με βάση το παραπάνω <<δόγμα>>, κάθε αντίθετη προς αυτό άποψη δέχεται πόλεμο.

Μιλάμε για σημάδια κοινωνικής σήψης και παρακμής. Σε λαό που δεν σκέφτεται βρίσκει <<ρίζες>> το κάθε ψευτομοντέρνο κίνημα και τον καταστρέφει σιγά σιγά σαν το σαράκι που τρώει αργά αργά τα ξύλα. Η γενιά μας θα δει πλήθος ασθενών με αφροδίσια νοσήματα (που θα μετανιώσουν για τις επιλογές τους αλλά θα είναι αργά), θανάτους νέων ανθρώπων από την ίδια τους τη ροπή προς παρεκλίνουσσα συμπεριφορά (ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία, εγκλήματα κατά ζωής και περιουσίας), κοινωνικές συγκρούσεις μεταξύ πολιτών λόγω διατάραξης του κοινωνικού ιστού και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο πληθυσμός της γης θα μειωθεί λόγω μη γεννήσεων, αλλά θα αυξηθεί η ενδοοικογενειακή βία, ιδίως στα <<ομόφυλα ζευγάρια>> με παιδί, με τα φαινόμενα που παρατηρούνται(γενετήσια κακοποίηση και εκμετάλλευση ανηλίκων σε τέτοιες ψευτοοικογένειες). Οι γονείς θα βλέπουν αμόρφωτη νέα γενιά που θα πεθαίνει νωρίς απο καταχρήσεις. Λόγω έλλειψης νέων ανθρώπων και δη αρσενικών για στράτευση ο πληθυσμός θα μείνει ευάλωτος και απροστάτευτος από εξωτερικές επιβουλές.

Είναι η κοινωνία μας έτοιμη για κάτι τέτοιο;

( Πηγή εικόνας :η Καθημερινή)