Εκλογές ΟΝΝΕΔ Αιτ/νίας: Πρωτιά για Γ. Σταράμο-Αξιόλογη εκλογική μάχη για Κ. Χριστόπουλο

Διεξήχθησαν σήμερα  Κυριακή 16 Φεβρουαρίου οι εκλογικές διαδικασίες σε όλη την Χώρα για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας οι κάλπες στήθηκαν σε: Αγρίνιο: Εντευκτήριο Δήμου Αγρινίου «Τα Τρένα», Βόνιτσα: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Παραλία Ακτίου-Βόνιτσας, Μεσολόγγι: Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.**

*Τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Αμφιλοχίας και Θέρμου ψήφισαν στην κάλπη του Αγρινίου.

**Τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Ξηρομέρου και Ναυπακτίας ψήφισαν στην κάλπη του Μεσολογγίου.

Η μάχη της κάλπης δόθηκε ανάμεσα στα ψηφοδέλτια του Κων/νου Χριστόπουλου από το Αγρίνιο και του Γεώργιου Σταράμου από το Αιτωλικό.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνεται να εκλέγεται νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτ/νίας ο Γεώργιος Σταράμος με περίπου 200 ψήφους.

Ο Κων/νος Χριστόπουλος ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 120 ψήφους με μια αξιοπρεπή παρουσία ως πρωτοεμφανιζόμενος στα πολιτικά δρώμενα και παίρνοντας πλέον σήμερα το «βάπτισμα του πυρός» στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Να συγχαρούμε και τους δύο επικεφαλής καθώς και τους συνδυασμούς τους για την συμμετοχή τους και να ευχηθούμε καλή θητεία με σύνεση, όρεξη και προοπτική στους εκλεγέντες.

Βέβαια αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι η μικρή προσέλευση στις κάλπες σήμερα με το Μεσολόγγι να προσελκύει 200 άτομα, το Αγρίνιο μόλις 83 και η Βόνιτσα μόνο 20.

Καλό θα ήταν αυτό το καμπανάκι που χτυπά να το ακούσουν αυτοί που πρέπει πιο ψηλά και να δώσουν προσοχή . . .στην μικρή συμμετοχή.