Εγγύηση το αρνάκι-κατσικάκι, με υπογραφή . . . «Παπαθανάση» !!!

Στην γεννέτηρά του και φέτος για τις ημέρες του Πάσχα ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης.

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα στο κρεοπωλείο «Ευρυτανία» στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο, όπου βρεθήκαμε για ρεπορτάζ  και για να μιλήσουμε με τον Πρόεδρο Κρεοπωλών Αγρινίου και Περιχώρων κο Β. Παπαθανάση σε σχέση με την γενικότερη κίνηση, τους ελέγχους και τις αυξημένες τιμές εν όψη του Πάσχα.

Στο κατάστημα συναντήσαμε το γνωστό καταξιωμένο ηθοποιό Γιάννη Παπαθανάση, ο οποίος εκείνη την ώρα με την βοήθεια του κρεοπώλη-συγγενή του, προμηθεύονταν το δικό του αρνάκι για το Πάσχα με έντονη δόση χιούμορ.

Με ευγένεια, χιούμορ και καθαρότητα ψυχής ο συμπατριώτης μας Γιάννης Παπαθανάσης που γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατάγεται από την Σιβίστα της Ευρυτανίας(το χωριό το οποίο πνίγηκε για να κατασκευαστεί το φράγμα των Κρεμαστών), συνομίλησε μαζί μας , μας ευχήθηκε για τις Άγιες αυτές ημέρες και τόνισε πως το Πάσχα στο χωριό γι αυτόν και το να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους είναι στιγμές ζωής, αναδρομής στο όμορφο παρελθόν και σημεία αναφοράς για την συνέχεια. . .

Χρόνια Πολλά και από εμάς μέσω του agrinioreport.com, καλή Ανάσταση και πάντα τόσο ευγενικός και καλόψυχος. Πάντα επιτυχίες !!!

Εγγύηση λοιπόν το αρνάκι με υπογραφή Παπαθανάση σε πώληση και αγορά !!!

Please follow and like us: